top of page

Jäsenten tietopankki

PART_1536164220561 kopio.jpg

TEAMS-etätapaamiset

 

Mikäli et pääse jäsentapaamisiin paikalle, niin saatat päästä mukaan etäyhteyden avulla. Etäyhteys tarjotaan, mikäli se on aiheen ja toiminnan kannalta järkevää sekä mahdollista. Pääosin tapahtumia ja koulutuksia ei tallenneta, joten parhaiten näet, kuulet ja kysyt tulemalla paikalle.

 

Parhaan kokouskokemuksen saat tietokoneelle ladattavalla Teams-sovelluksella. Ota Teams-ohjelma käyttöön alla olevasta linkistä. Saatat joutua luomaan myös Microsoft-tilin, mikä on tietoturvaa ajatellen hyvä juttu.

 

Myös yleisimmät selaimet tukevat Teamsiä, mutta kaikki ominaisuudet eivät ole välttämättä silloin käytössä. Valitse avausvaiheessa tällöin: Jatka selaimella.

Kun olet ladannut Teams-sovelluksen, voit kokeilla sen toimivuutta etukäteen, jotta olet valmis kokouspäivänä. Kun saat jäseninfon mukana sähköpostissa kutsulinkin, niin klikkaa sitä saman tien. Teams ohjelma aukeaa automaattisesti, jos asentanut sen koneellesi tai puhelimeesi. Asetuksista löytyy testitoiminne, jolla voi kokeilla mikrofonin ja kaiuttimen toimivuuden etukäteen. 

 

Tutustu Teams-ohjelmaan ja lataa se koneellesi tästä=> 

Katso ohjeita Teams-kokoukseen liittymisestä ja koulutuksessa toimimisesta tästä Eduhousen videosta=>

Voit osallistua vaikka tien päältä tai mökiltä, sillä Teams toimii hienosti myös puhelimella. Lataa ilmainen Teams-sovellus puhelimesi omasta sovelluskaupasta tästä=>.

bottom of page