top of page

Jäsenten tietopankki

PART_1536164220561 kopio.jpg

TEAMS-etätapaamiset

 

Mikäli et pääse jäsentapaamisiin paikalle, niin saatat päästä mukaan etäyhteyden avulla, jos se on aiheen ja toiminnan kannalta järkevää sekä mahdollista. Pääosin tapahtumia ja koulutuksia ei tallenneta, joten parhaiten näet, kuulet ja kysyt tulemalla paikalle.

 

Parhaiten Teams-toimii tietokoneelle ja puhelimelle ladattavalla sovelluksella. Ota Teams-ohjelma käyttöön alla olevasta linkistä. Saatat joutua luomaan myös Microsoft-tilin, mikä on tietoturvaa ajatellen hyvä juttu.

 

Myös yleisimmät selaimet tukevat Teamsiä, mutta kaikki ominaisuudet eivät ole välttämättä silloin käytössä. Valitse avausvaiheessa tällöin: Jatka selaimella.

Kun olet ladannut Teams-sovelluksen, voit kokeilla sen toimivuutta etukäteen, jotta olet valmis kokouspäivänä. Kun saat jäseninfon mukana sähköpostissa kutsulinkin, niin klikkaa sitä saman tien. Teams ohjelma aukeaa automaattisesti, kun olet sen koneellesi asentanut. Asetuksista löytyy testitoiminne, jolla voi kokeilla mikrofonin ja kaiuttimen toimivuuden etukäteen. Teams toimii erinomaisesti myös älypuhelimella, joten voit osallistua vaikka mökiltä.

 

Tutustu Teams-ohjelmaan ja lataa se koneellesi tästä=> 

bottom of page