Lauantaikuvaajat eli Laku

Lauantaikuvaajat kokoontuvat joka kuukauden ensimmäisenä lauantainta. Meno on rentoa yhdessäoloa kameraa ulkoiluttaen. Tamperetta kauemmaksi suuntautuville kuvausretkille lähdetään joko yhteiskuljetuksella tai yhteisesti sovituilla julkisilla kulkuneuvoilla siten, että jokainen varaa matkalipun ja mahdollisen majoituksen itse.

Laku-toiminnasta vastaavat Ritva Järvinen

Heille voi laittaa viestiä ja kuvausreissujen kohteista sähköpostilla laku@valokuvausseura.fi

10.4. EI TAPAAMISTA

8.5. KINTULAMMI Seuran kevätkauden päättäjäiset Kortejärven tilalla

Kintulammi on upea retkeily- ja luonnonsuojelualue Tampereella, Teisko-Aitolahti -alueella. Se on kaikille avoin luonto- ja retkikohde polkuineen, pitkospuineen, laavuineen ja suuntaviitoituksineen. Alue sijaitsee 20 km Tampereen keskustasta Teiskon suuntaan. Alueelta löytyy noin 15 km opastettua retkeilyreitistöä, sekä viisi tulipaikkaa, joista neljän yhteydessä on uniikki luonnonmukaisesti suunniteltu laavukokonaisuus puuliitereineen ja kuivakäymälöineen.
 

Olemme varanneet käyttöömme Kortejärven tilan (katso kartta), josta on helppo lähteä eri suuntiin tutustumaan Kintulammin upeisiin maisemiin. Kokoonnumme tilan pihassa klo 10.00.  Alueen pysäköintipaikat ovat olleet kovasti varattuina lisääntyneestä ulkoilusta johtuen, mutta tilan pihassa on hyvin parkkipaikkoja. 

Jalkaudumme maastoon pienissä ryhmissä. Kevät on tuolloin jo pitkällä, joten kaikenlainen luontokuvaaminen on mahdollista. Toinen kuvausvaihtoehto on hyödyntää tilan vanhoja rakennuksia paikalle pyydetyn mallin /mallien kanssa. 

Seura tarjoaa "kenttälounaan", todennäköisesti tilan talossa tai pitkillä pihapöydillä ja toivottavasti poutasäässä. 
Sateen sattuessa sisällä on mukava pitää sadetta. Halukkaat voivat saunoa idyllisessä rantasaunassa, varaa tätä varten oma pyyhe. Mikäli haluat paistaa välipalaksi vielä makkaraa, ota omat makkarat mukaan. Kuvausten lisäksi tarjolla on mukavaa yhdessäoloa.

 

Ilmoittautumiset 3.5. mennessä tästä linkistä. Perheenjäsenet ovat tervetulleita, joten ilmoita heidän nimensä erikseen ja osaamme varata tarjottavaa sekä tiedämme keitä odottaa.

Kerro ilmoittautumisen yhteydessä, mikäli tarvitset kyydin. Ilmoita myös mahdollisesta erityisruokavaliosta.

Tutustu kohteeseen www.kintulammi.fi

kintulammi_terrain-map.jpg

12.6. KOTKA - RANKKI Suunnitteilla kuvausretki Kotkan saaristoon

OHJELMA 2021