Lauantaikuvaajat eli Laku

Lauantaikuvaajat kokoontuvat joka kuukauden ensimmäisenä lauantainta. Meno on rentoa yhdessäoloa kameraa ulkoiluttaen. Tamperetta kauemmaksi suuntautuville kuvausretkille lähdetään joko yhteiskuljetuksella tai yhteisesti sovituilla julkisilla kulkuneuvoilla siten, että jokainen varaa matkalipun ja mahdollisen majoituksen itse.

Laku-toiminnasta vastaavat Ritva Järvinen ja Marina Rotkus.

Heille voi laittaa viestiä ja kuvausreissujen kohteista sähköpostilla laku@valokuvausseura.fi

10.10. Särkänniemen Karmiva karnevaali – Ilmoittautuminen vaaditaan

Pakkaa kamerareppuun valovoimainen objektiivi, sillä pimeä laskeutuu Särkänniemeen. Karmiva karnevaali tulee taas. Syksyn huvipuistattavinta tapahtumaa vietetään Särkänniemessä syyslomalla. Tapahtuman liput tulevat myyntiin, mikäli koronatilanne sen sallii. Ilmoitamme tapahtuman peruuntumisesta ilmoittautuneille. Valokuvausseura menee sisään ryhmälipulla ja seura maksaa jäsenen Karnevaalilipun, eli sisäänpääsyn alueelle. Jokainen hankkii itse lisäksi laitelippuja sen mukaan kuinka pää kestää. Jos haluat kaikkiin laitteisiin, voit hankkia liput itse Särkänniemen verkkokaupasta ja tulla vaan porukkaan mukaan. Karnevaalilipulla kokee jo aitoa karmivaa karnevaalitunnelmaa ja kuvattavaa löytyy. Perheenjäseniltä ja ystäviltä lippu maksaa 10 €.  Lue lisää tapahtumasta=> 

Ilmoittaudu tästä=>

7.11. Valomaalausta sekä kipinäsuihkua

Valomaalaus pitkällä valotusajalla on on ollut erittäin suosittua. siksi teemme niin jälleen. Paikka ja tarkempi aika ilmoitetaan myöhemmin.

Ilmoittautumista ei tarvita, tulet vaan sovittuun paikkaan. Kuva aikaisemmista tapahtumistamme ja kuvaajana Mika Oinonen.

5.12. Iloinen itsenäisyys – Kaupunki juhlavalaistuksessa

Tampere valmistautuu itsenäisyyspäivän juhlallisuuksiin ja kaupunki on valaistu sen mukaisesti. Katukuvaustyyppinen laku-tapaaminen, jossa annetun tehtävän mukaan kuvataan tietyt kuvat. Kokoontumispaikka ja aika tarkentuvat myöhemmin.

OHJELMA 2020

 
  • Instagram - White Circle
  • Facebook - White Circle
  • YouTube - White Circle

Kuvat ovat tekijänoikeuslain suojaamia. - Kaikki oikeudet pidätetään.  All rights reserved.