• Instagram - White Circle
  • Facebook - White Circle
  • YouTube - White Circle

Kuvat ovat tekijänoikeuslain suojaamia. - Kaikki oikeudet pidätetään.  All rights reserved. 

Lauantaikuvaajat eli Laku

Lauantaikuvaajat kokoontuvat joka kuukauden ensimmäisenä lauantainta. Meno on rentoa yhdessäoloa kameraa ulkoiluttaen. Tamperetta kauemmaksi suuntautuville kuvausretkille lähdetään joko yhteiskuljetuksella tai yhteisesti sovituilla julkisilla kulkuneuvoilla siten, että jokainen varaa matkalipun ja mahdollisen majoituksen itse.

Laku-toiminnasta vastaavat Tuija Kolari, Ritva Järvinen ja Marina Rotkus.

Heille voi laittaa viestiä ja kuvausreissujen kohteista sähköpostilla laku@valokuvausseura.fi

Näsinneulan näköalatasanne. Lauantai 11.1.2020 Ilmoittautuminen vaaditaan! (Huomaa muuttunut päivämäärä)

Näsinneulan remontin vuoksi tapahtuma on poikkeuksellisesti 11.1. 

Lauantaikuvaajat tekevät retken Särkänniemeen Näsinneulan näköalatasanteelle.

 

Kookoonnumme näkötornin ala-aulaan klo 14:15. Oppaanamme on Tuula Salminen Särkänniemi Oy:stä. Tuula opastaa meidät ylös kohteeseen. Menemme hisseillä kuvauspaikalle, ole ajoissa paikalla! Kuvausaikaa on 16:30 saakka.

Toivottavasti sää suosii meitä, jotta saisimme kauniita sinisen hetken kuvia ja näkisimme kotikaupunkimme upeassa iltavalaistuksessa.

Mukaan tarvitset jalustan, vara-akkuja ja laajakulmaisen objektiivin. Tornissa on todella kylmää ja vaatteita kannattaa pukea monta kerrosta päällekkäin. Erityisesti kädet kannattaa suojata hyvin ja vara-akut tallettaa vartalon lähelle lämpimään. Kuvauksen jälkeen seura tarjoaa pullakahvit ravintolan puolella.

Koska näköalatasanteen häkkiin mahtuu rajallinen määrä kuvaajia, joten 30 ensimmäiseksi ilmoittautunutta pääsee mukaan. Kun ilmoittaudut, kerromme paluuviestillä, mikäli paikat ovat loppuun varattu ja olet varalla. Jos mitään ei kuulu, tule paikalle.

 

30 pääsee mukaan, ilmoittaudu tästä heti =>  Tilanne 7.1. 26 ilmoittautunutta.

Kuva: Ritva Järvinen

Sunnuntai 2.2. Hysky Safari Ilmoittautuminen vaaditaan! (Huomaa muuttunut päivämäärä!)

Erkki Mäkelän hysky-safari järjestetään jo kolmannen kerran. Ajamme koiravaljakolla ja otamme vauhdikkaita sekä suloisia koirakuvia. Lapset ovat tervetulleita mukaan, mutta koirat ovat hieman nuorempia ja villimpiä" kuin aiemmin, joten lapsi-pentu-kuvat voivat olla haasteellisia tai eivät onnistu lainkaan. Erkki päättää asiasta tilanteen mukaan. Aikuiset koirat sen sijaan hoitavat hommansa tyylikkäästi – myös mallin hommissa. Katso kuvia aikaisemmalta safarilta=>

Tapaamme klo 11 Hatanpään koulun parkkipaikalla, josta lähemme omilla autoilla kohti Lempäälää. Kimppakyytejä tarvitsevat voivat kertoa siitä ilmoittautuessaan. Seura maksaa kuljettajalle bensarahaa 0,25 € /km, jos mukana on kimppakyytiläisiä. Kerro, jos voit tulla omalla autolla tai jos tarvitset kyydin. Ylimääräiset autot voidaan jättää koulun pihaan.

Säävaraus

30 pääsee mukaan, ilmoittaudu tästä heti =>  Tilanne 7.1. 16 ilmoittautunutta.

Kuva: Pertti Ylinen

7.3. Kuvakävely

Mikko Vareksen johdolla jalkaudutaan kuvaamaan hämärtyvää Tamperetta

4.4. Kuvakisa

Kuvaustehtävä, josta myös palkitaan

?

2.5. Kintulammi

Luontokuvauspäivä Kortesjärven upeissa maisemissa 

6.6. Kotka Rankki

Ohutta yläpilveä on toivottavasti säätilana kun lähdemme merelle Kotkaan

OHJELMA 2020

 
ILMOITTAUTUMINEN LAKU-TAPAHTUMAAN

Ilmoittaudu pyydettäessä Laku-tapahtumiin oheisella lomakkeella. Kaikkiin tapahtumiin ei tarvitse ilmoittautua. 

Mikäli retkelle lähdetään kimppakyydeillä, mainitse lisätietoihin kyytitarpeesi tai jos olet lähdössä autolla, kuinka monta henkilöä mahtuu kyytiisi.

KUVIA LAKU-TAPAHTUMISTA