Lauantaikuvaajat eli Laku

Lauantaikuvaajat kokoontuvat joka kuukauden ensimmäisenä lauantainta. Meno on rentoa yhdessäoloa kameraa ulkoiluttaen. Tamperetta kauemmaksi suuntautuville kuvausretkille lähdetään joko yhteiskuljetuksella tai yhteisesti sovituilla julkisilla kulkuneuvoilla siten, että jokainen varaa matkalipun ja mahdollisen majoituksen itse.

Laku-toiminnasta vastaavat Ritva Järvinen

Heille voi laittaa viestiä ja kuvausreissujen kohteista sähköpostilla laku@valokuvausseura.fi

Sunnuntaina 3.10. KATUKUVAUS – TAMPERE

Huomio!

Lakun katukuvaustapahtuma on siirretty lauantailta sunnuntaille 3.10.2021.

Katuvalokuvaus, jota joskus kutsutaan myös piilokamerakuvaukseksi, on taiteeksi tai tutkimukseksi tehty valokuva, jossa esiintyy välittömiä satunnaisia ​​kohtaamisia ja satunnaisia ​​tapahtumia julkisilla paikoilla (Lähde: Wikipedia).
 

Kaupungilla liikkuessamme emme aina ehdi tarkkailemaan ympärillämme tapahtuvaa todellisuutta. Kun pysähdymme havainnoimaan ympäristömme ja samalla tallentamaan nuo hetket kameran kennolle, voimme saada hienoa arjen katukuvausta.

Seuramme jäsen ja kokenut katukuvaaja Kari Vahtolammi on luvannut ennen kuvaamaan lähtemistämme hieman kertoa meille katukuvauksesta. Harjoittelemme liikkuvan kohteen kuvaamista eli pannaamista ja pidennämme hiukan valotusaikoja, jotta kuvaan saadaan liikettä.

 

Tapaamme Raatihuoneen portailla sunnuntaina 3.10. klo 15.00. Ilmoittaudu mukaan tästä=>

Kuva: TVS:n yleisölle tarkoitetusta katukuvaustapahtumasta vuodelta 2013.
Kuvaaja Arto Löfgren ja tehtävänä kuvata joko väri tai pari. 

P7200315.JPG

6.11. VALOMAALAUS SISÄLLÄ – LIELAHDEN KARTANO

4.12. VALOMAALAUS ULKONA

LAUANTAIKUVAAJIEN OHJELMA 2021