top of page

Jäsenten tietopankki

PART_1536164220561 kopio.jpg

Jäsenrekisteri

Seuran jäsenrekisteri on FloMembers, pilvessä toimiva turvallinen palvelu.

 

Jäsenrekisteriä varten olet liittyessäsi saanut sähköpostissa aktivointilinkin. Seuraa viestissä saamiasi ohjeita ja aktivoi tilisi asettamalla itsellesi salasana rekisterin omiin henkilötietoihisi. Linkki on voimassa 10 päivää. Tarkista sähköpostisi roskapostikansio, mikäli aktivointilinkin sisältävää viestiä löydy. Viesti on lähetetty osoitteesta flomembers@floapps.com. Mikäli et ehdi aktivoimaan tiliä 10 päivän sisällä, pyydä uusi aktivointilinkki sähköpostilla tvs(at)valokuvausseura.fi.

 

Jatkossa voit kirjautua jäsenrekisterin omiin tietoihin verkkosivujen menupalkin Omat tiedot -kohdasta. Järjestelmä vaatii yhden kirjautumisen alkuperäisillä tilitiedoilla, jonka jälkeen voit halutessasi yhdistää kirjautumisen myös muihin tileihisi kohdassa (Facebook, Twitter tai Google). Kun olet yhdistänyt tilisi, voit halutessasi kirjautua sisään näiden tilien avulla. 

 

JÄSENREKISTERIN OMAT SIVUT
Omien tietojen Laskut-välilehdeltä voit tarkistaa oletko maksanut jäsenmaksusi tai muut avoimet laskut. Omilta sivuilta voit vaihtaa salasanasi tai jättää eroilmoituksen. Jos olet unohtanut salasanasi, voit tilata linkin salasanan uudelleen asettamiseksi.

 

PIDÄ OMAT TIETOSI AJANATASALLA

Päivitä muuttuneet henkilö - ja yhteystietosi jäsenrekisterin omilla sivuilla. Anna meille henkilökohtainen sähköpostiosoitteesi, mitä käytät säännöllisesti ja huolehdit sen tyhjentämisestä. Näin pysyt selvillä seuran tapahtumista. 

bottom of page