Valokuvausseurassa yksilölaji muuttuu mukavaksi sosiaaliseksi harrastukseksi. 

Oletpa nuori tai varttunut, omistat pokkarin tai järkkärin, kuvaat digiä tai edelleen filmille ja vaikkei kaikki alan termit sekä ohjelmat ole sinulle vielä tuttuja, liity seuraamme.

JÄSENEKSI LIITTYMINEN

Tarjoamme sinulle paljon hyvää asiaa valokuvauksesta pienellä jäsenmaksulla. Täytä oheinen liittymislomake, niin lähetämme sinulle päivän parin sisällä vahvistuksen liittymisestäsi ja kirjautumislinkin jäsenrekisteriin. 

 

Tule jäsentapaamiseen Hatanpään koululle, Haapakuja 2, keskiviikkoisin klo 18:00. Koulun aulassa on iltavalvoja, joka ohjaa sinut luokkaamme. Voit myös tutustua toimintaamme ilmaiseksi kaksi käyntiä ja päättää sen jälkeen liittymisestä.

Huom! Koronatilanteen vuoksi monet jäsentapaamiset on siirrretty verkkokokouksiin tai Hatanpään koulun tapamisissa on rajoitettu osallistujamäärä. Liittyessäsi jäseneksi, anna meille sellainen sähköpostiosoite, jota luet säännöllisesti, jotta tiedät missä ja mitä milloinkin tapahtuu.

Tarjous uudelle jäsenelle. Marras- ja joulukuussa maksettu jäsenmaksu kattaa myös koko seuraavan vuoden.

JÄSENMAKSU

Täytettyäsi jäsentietolomakkeen, saat sähköpostissa jäsenmaksulaskun. Laskujen maksaminen on helppoa kun käytät virtuaaliviivakoodia *). Voit halutessasi maksaa myös MobilePayllä, tällöin on tärkeää merkitä laskun viitenumero MobilePay-maksun kommenttikenttään.

Vuosikokous vahvistaa jäsenmaksun keväällä. Jäsenmaksut ovat tällä hetkellä 45 €/vuosi aikuisilta ja 35 €/vuosi nuorisojäseniltä. Olet nuorisojäsen sen vuoden loppuun, jolloin täytät 29 vuotta. Erillistä liittymismaksua ei ole. Jäsenmaksu maksetaan vuosittain maalis-huhtikuussa, joten vielä lokakuussa maksetulla jäsenmaksulla saa noin puolen vuoden viikko-ohjelmat ja jäsenedut.

Jäsen voi erota ilmoittamalla siitä kirjallisesti puheenjohtajalle tai hallitukselle. Hallitus voi katsoa jäsenen eronneeksi yhdistyksestä, ellei hän ole maksanut jäsenmaksuaan kahden kuukauden kuluessa sen erääntymisestä.

Peruutusehdot

Katso maksujen peruutusehdot=>

OSOITE- JA YHTEYSTIETOJEN MUUTOS

Pidäthän yhteystietosi ajantasalla päivittämällä muuttuneet tiedot itse jäsenrekisterin omiin tietoihin täältä=>.  

JÄSENEDUT

Seuran järjestämät kurssit edullisempaan jäsenhintaan

Alennuksia alan liikkeistä.

Seuran jäsenenä olet oikeutettu alennukseen Kamera-lehden vuositilaushinnasta

Näytön ja objektiivien kalibraattoreiden lainauksen

Filmikameroiden lainauksen

Valokuvauskirjojen ja -oppaiden lainauksen

LAINATTAVIA KIRJOJA

Jäsenten lainattavissa olevia kirjoja sekä lehtiä tullaan pitämään Lielehden kartanolla studion ja pimiön yhteydessä. Lainauksesta kuittaus vihkoon ja palautus samaan paikkaan kahden viikon sisällä. Avoinna tiistaisin ja torstaisin klo 17:30-20 tai omalla ajanvarausvuorolla. 

  • Tom Ang: Valokuvan Historia

  • Markku Saiha: Luontokuvaajan kenttäopas

  • Suomen luontokuvaajat ry: Vuoden luontokuvat 2015

  • Jussi Murtosaari: Luontokuvaajan Suomi

  • Matti Sulanto: Käsisalamakuvaus

  • Michael Freeman: Valokuvaajan digijärkkärikirja

  • Tiina Puputti: POSE - Mallin asento ja ohjaaminen henkilökuvauksessa

  • Petteri Paananen: Photoshop CC kuvankäsittely

  • Pekka Potka: Photoshop Lightroom 6 / CC valokuvaajille