top of page

Valokuvausseurassa yksilölaji muuttuu mukavaksi sosiaaliseksi harrastukseksi. 

Oletpa nuori tai varttunut, omistat pokkarin tai järkkärin, kuvaat digiä tai edelleen filmille ja vaikkei kaikki alan termit sekä ohjelmat ole sinulle vielä tuttuja, liity seuraamme.

JÄSENEKSI LIITTYMINEN

Tarjoamme sinulle paljon hyvää asiaa valokuvauksesta pienellä jäsenmaksulla. Täytä oheinen liittymislomake, niin lähetämme sinulle päivän parin sisällä vahvistuksen liittymisestäsi, jäsenmaksulaskun ja kirjautumislinkin jäsenrekisteriin. Haluamme suojata yksityisyytesi. Lue rekisteriseloste ennen liitymissopimuksen täyttämistä. 

 

Tule jäsentapaamiseen Hatanpään koululle, Haapakuja 2, keskiviikkoisin klo 18:00. Koulun aulassa on iltavalvoja, joka ohjaa sinut luokkaamme. Voit halutessasi tutustua toimintaamme ilmaiseksi kaksi käyntiä ja päättää liittymisestä sen jälkeen.

Liittyessäsi jäseneksi, anna meille sellainen sähköpostiosoite, jota luet säännöllisesti, jotta tiedät missä ja mitä milloinkin tapahtuu. Noudata yhteisissä tapaamisissa edelleen hyvää käsihygieniaa ja tule vain terveenä.

Tarjous uudelle jäsenelle. Marras- ja joulukuussa maksettu jäsenmaksu kattaa myös koko seuraavan vuoden.

Jäsenyyden irtisanominen

Eroilmoituksen voi tehdä kirjautumalla jäsenrekisterin omiin tietoihin tai lähettämällä eroilmoituksen sähköpostilla seuran puheenjohtajalle.

Epassi_Logo.jpg
SmartumPay-nappi.jpg
Edenred_logo.jpg

JÄSENMAKSU

Täytettyäsi jäsentietolomakkeen, saat parin päivän sisällä vahvistysviestin mukana jäsenmaksulaskun. Maksa jäsenmaksu saman tien omassa verkkopankissa. Tutustu laskusta löytyvään virtuaaliviivakoodiin, jolla maksaminen esim. verkkopankin mobiilisovelluksella on erittäin helppoa. Kulttuurietua käyttäessäsi, odota ensin laskua ja maksa vasta sen jälkeen laskua vastaava summa.

Vuosikokous vahvistaa jäsenmaksun alkuvuonna. Jäsenmaksut ovat tällä hetkellä 45 €/vuosi aikuisilta ja 35 €/vuosi nuorisojäseniltä. Olet nuorisojäsen sen vuoden loppuun asti, jolloin täytät 29 vuotta. Erillistä liittymismaksua ei ole. Jäsenmaksu maksetaan vuosittain maalis-huhtikuussa, joten vielä lokakuussa maksetulla jäsenmaksulla saa noin puolen vuoden viikko-ohjelmat ja jäsenedut.

Hallitus voi sääntöjen mukaan katsoa jäsenen eronneeksi yhdistyksestä, ellei hän ole maksanut jäsenmaksuaan kahden kuukauden kuluessa sen erääntymisestä.

Peruutusehdot

Katso maksujen peruutusehdot=>

OSOITE- JA YHTEYSTIETOJEN MUUTOS

Pidäthän yhteystietosi ajantasalla päivittämällä muuttuneet tiedot itse jäsenrekisterin omiin tietoihin täältä=>.  

JÄSENEDUT

Seuran järjestämät kurssit edullisempaan jäsenhintaan

Alennuksia alan liikkeistä.

Seuran jäsenenä olet oikeutettu alennukseen Kamera-lehden vuositilaushinnasta

Näytön ja objektiivien kalibraattoreiden lainauksen

Filmikameroiden lainauksen

Valokuvauskirjojen ja -oppaiden lainauksen

JÄSENEN VAKUUTUS

Jäseniä ei ole vakuutettu seuran puolesta. Kehotamme sinua huolehtimaan omasta vapaa-ajan vakuutusturvasta sekä määrittelemään kotivakuutukseen mahdollisesti tarvittavan lisäturvan, joka vastaa oman kaluston arvoa ja ikää.

bottom of page