top of page

Valokuvausseurassa yksilölaji muuttuu mukavaksi sosiaaliseksi harrastukseksi. 

Oletpa nuori tai varttunut, omistat pokkarin tai järkkärin, kuvaat digiä tai edelleen filmille ja vaikkei kaikki alan termit sekä ohjelmat ole sinulle vielä tuttuja, liity seuraamme.

JÄSENEKSI LIITTYMINEN

Tarjoamme sinulle paljon hyvää asiaa valokuvauksesta pienellä jäsenmaksulla. Täytä oheinen liittymislomake, niin lähetämme sinulle päivän parin sisällä vahvistuksen liittymisestäsi, jäsenmaksulaskun ja kirjautumislinkin jäsenrekisteriin. Haluamme suojata yksityisyytesi. Lue rekisteriseloste ennen liitymissopimuksen täyttämistä. 

 

Tule jäsentapaamiseen Hatanpään koululle, Haapakuja 2, keskiviikkoisin klo 18:00. Koulun aulassa on iltavalvoja, joka ohjaa sinut luokkaamme. Voit halutessasi tutustua toimintaamme ilmaiseksi kaksi käyntiä ja päättää liittymisestä sen jälkeen.

Liittyessäsi jäseneksi, anna meille sellainen sähköpostiosoite, jota luet säännöllisesti, jotta tiedät missä ja mitä milloinkin tapahtuu. Noudata yhteisissä tapaamisissa edelleen hyvää käsihygieniaa ja tule vain terveenä.

Tarjous uudelle jäsenelle.
Täytä liittymislomake marras- tai joulukuussa ja saat koko seuraavan vuoden samaan hintaan.

Pidä omat henkilötietosi ajantasalla

Kirjautumalla jäsenreksiteriin, voit päivittää omat muuttuneet sähköposti- ja henkilötietosi. Näin pysyt tietoisena mitä seurassa tapahtuu.

Jäsenyyden irtisanominen. 
Ymmärrämme, jos aikaa harrastukselle ei tunnu löytyvän tai haluat pitää välivuoden. Eroilmoituksen voi tehdä kirjautumalla jäsenrekisterin omiin tietoihin tai lähettämällä eroilmoituksen sähköpostilla seuran puheenjohtajalle.

Epassi_Logo.jpg
SmartumPay-nappi.jpg
Edenred_logo.jpg

JÄSENMAKSU 14.2.2024 alkaen

Täytettyäsi jäsentietolomakkeen, saat parin päivän sisällä vahvistysviestin mukana jäsenmaksulaskun. Maksa jäsenmaksu saman tien omassa verkkopankissa. Tutustu laskusta löytyvään virtuaaliviivakoodiin, jolla maksaminen esim. verkkopankin mobiilisovelluksella on erittäin helppoa. Työsuhde-etua käyttäessäsi, odota ensin laskua ja maksa vasta sen jälkeen laskua vastaava summa. Lisää maksaessasi maksuun laskun viitenumero palvelusta lisätietokenttään.

Vuosikokous vahvistaa jäsenmaksun alkuvuonna. Jäsenmaksut ovat tällä hetkellä 50 €/vuosi aikuisilta ja 40 €/vuosi nuorisojäseniltä. Olet nuorisojäsen sen vuoden loppuun asti, jolloin täytät 29 vuotta. Erillistä liittymismaksua ei ole. Jäsenmaksu maksetaan vuosittain maalis-huhtikuussa, joten vielä lokakuussa maksetulla jäsenmaksulla saa noin puolen vuoden viikko-ohjelmat ja jäsenedut.

Hallitus voi sääntöjen mukaan katsoa jäsenen eronneeksi yhdistyksestä, ellei hän ole maksanut jäsenmaksuaan kahden kuukauden kuluessa sen erääntymisestä.

Maksaminen työsuhde-edulla
Maksun voi tehdä, kun olet ensin saanut seuralta laskun. Kaikista palveluista ei löydy lisätietokenttää, mutta lisää siihen maksaessasi laskun viitenumero. Kulttuuriedulla voit maksaa jäsenmaksun, studiovuokran ja kurssimaksun. Löydät meidät käyttöpaikkahausta Valokuvausseura -hakusanalla.

Peruutusehdot

Katso maksujen peruutusehdot=>

VAKUUTUKSET

JÄSENEDUT

Seuran järjestämät kurssit edullisempaan jäsenhintaan

Alennuksia alan liikkeistä.

Seuran jäsenenä olet oikeutettu alennukseen Kamera-lehden vuositilaushinnasta

Näytön ja objektiivien kalibraattoreiden lainauksen

Filmikameroiden lainauksen

Valokuvauskirjojen ja -oppaiden lainauksen

TUKI LIITON NÄYTTELYIHIN VEDOKSILLA OSALLISTUVALLE JÄSENELLE

Valokuvausseura tukee vedoksilla osallistumista ja maksaa kaikille jäsenille neljän kuvan kaikki osallistumiskustannukset eli osallistumismaksun, kuvan tulostamisen, laadukkaan A3-tulostuspaperin ja kuvien yhteispostituksen SKsL:n vuosi- ja teemanäyttelyyn. Vedoksia varten tulevat digitiedostot toimitetaan seuran määrittelemänä ajankohtana ja liiton sääntöjen mukaisina mahdollisimman isokokoisina kuvatiedostoina Juha Jokiselle tulostettavaksi.

Jäseniä ei ole vakuutettu seuran puolesta. Kehotamme sinua huolehtimaan omasta vapaa-ajan vakuutusturvasta sekä määrittelemään kotivakuutukseen mahdollisesti tarvittavan lisäturvan, joka vastaa oman kaluston arvoa ja ikää.

Jäsenmaksu
bottom of page