top of page

Jäsentapaamiset

Tapaamme kevät- ja syyslukukaudella viikoittain Hatanpään koulun luokassa, Haapakuja 2, keskiviikkoisin klo 18. Koulun aulassa on iltavalvoja, joka ohjaa sinut luokkaan. Joskus tapaamiset voivat olla jossakin muualla, mutta tiedotamme jäsenille siitä ajoissa. Toinen tapaamispaikkamme on Lielahden kartanolla. 

Keskiviikkojen koulutukset ovat tarkoitettu ainoastaan jäsenilleKesäaikana ei ole säännöllisiä viikkotapaamisia, mutta esimerkiksi laku-lauantaikuvaajat ja heku-henkilökuvaajat saattavat järjestää ohjelmaa. 

Tietopankki jäsenille

PART_1536164220561 kopio.jpg

Hei jäsen! Hienoa että olet mukana.

Tässä muutamia ohjeita, joilla saat jäsenyydestä enemmän irti.

Parhaiten hyödyt jäsenyydestä osallistumalla kaikkiin tapahtumiin. Ymmärrämme kuitenkin ajankäytön haasteet ja jotkut jäsenet osallistuvatkin vain koulutuksiin ja jotkut taas oman mieluisan kuvausaiheen tapahtumiin tai retkille. Monia jäseniä yhdistää meihin tiedon hankkiminen sekä valokuvausharrastuksessa ajantasalla pysyminen – osallistutaan kun ehditään ja etäyhteyttä hyödyntäen.

Viikkotapaamiset ovat keskiviikkoisin klo 18 Hatanpään koululla. Poikkeuksista kerrotaan aina jäsenkirjeessä. Uutena jäsenenä on helppo tulla mukaan, vaikka ei vielä tuntisikaan ketään. Tapaamissa käy yleensä 20-40 henkilöä aiheesta riippuen. Voit napata vaikkapa vieruskaveria hihasta tai kerro reippaasti olevasi uusi jäsen. 

 

JÄSENINFO
Saat viikoittain sähköpostiisi jäsenkirjeen otsikolla TVS-info, jossa kerrotaan aina seuraavan keskiviikon tapahtumasta sekä muista hyödyllisistä asioista. Kurkkaa roskapostikansioon, mikäli viestejä ei löydy. Talleta jäsenrekisterin omiin tietoihisi sähköpostiosoite, jota luet ja tyhjennät säännöllisesti. Suosittelemme yksityistä sähköpostiosoitetta, joka ei lakkaa toimimasta työnantajan vaihtuessa ja sen roskapostinsuodatus on usein armollisempi kuin työnantajilla. Asioi seurassa ja ilmoittaudu tapahtumiin aina sillä sähköpostiosoitteella, jonka olet liittyessäsi antanut tai päivittänyt jäsenrekisteriin.

 

Jos et pääse jäsentapaamisiin paikalle, niin usein tarjotaan myös live-yhteys Teamsillä.  

 

Seuramme jäsenillä on valtavasti osaamista mm. eri kameramerkkien käytöstä. Tulemalla tapaamisiin, voit kysyä muilta jäseniltä neuvoa. Seuran konkarit toimivat myös kouluttajina ja jos sinulla on osaamisesi puitteissa annettavaa muille, ota yhteys puheenjohtajaan.

 

Jäseniä ei ole vakuutettu seuran puolesta. Huolehdi omasta vapaa-ajan vakuutusturvasta sekä kuvauskalustosi vakuuttamisesta.

 

Sivun alapalkista löytyy seuran säännöt sekä rekisteriseloste.

Jäsentapaamissa otettuja kuvia

bottom of page