top of page
Yoga Practice

PERUUTUSEHDOT
 

Valokuvausseuran lmoittautumis- ja peruutusehdot koulutuksissa ja tapahtumissa

KURSSIT JA MAKSULLISET TAPAHTUMAT

Saat laskun sähköpostiisi 1-2 viikkoa ennen kurssia. Mikäli sinulle tulee este etkä voi osallistua, peruuta osallistuminen ennen laskun eräpäivää ilmoittautumisen yhteydessä saamasi peruutuslinkin kautta. Näin jonossa oleva saa tiedon vapautuneesta paikasta automaattisesti.

 

Mikäli olet ehtinyt maksaa laskun ennen eräpäivää, esteen sattuessa maksu palautetaan. Vastaa laskun lähettäjälle maksun palautuspyynnöllä ja kerro oma tilinumerosi.
 

Mikäli osallistuminen peruutetaan eräpäivän jälkeen, maksettua kurssimaksua ei palauteta.
 

Koulutuksen järjestämisen ehtona on koulutuskohtaisen vähimmäisosallistujamäärän täyttyminen. Koulutuksen peruuntumisesta tai siirtymisestä ilmoittamme ilmoittautuneille hyvissä ajoin.  Valokuvausseura ei vastaa peruutuksista mahdollisesti aiheutuvista muista osallistujan lisäkuluista.

 

Valokuvausseura ei vakuuta kursseille osallistujia.

STUDION JA PIMIÖN TILAVUOKRAT

Peruuta vuorosi ajoissa. Mikäli käyttövuoro ei siirry, vaan peruuntuu kokonaan, tee vuoron peruutuspyyntö sekä laskun poistopyyntö studiovastaavalle, mikäli olet tilannut laskun käyttövuoroa varten. Käyttämättä jääneitä maksuja ei palauteta.

JÄSENMAKSUT

Valokuvausseuran jäsenmaksut laskutetaan kalenterivuosittain. Jäsen voi erota ilmoittamalla siitä sääntöjen määräämällä tavalla. Maksettua tai osittain käyttämättä jäänyttä jäsenmaksua ei palauteta.

bottom of page