top of page

Seuran syyskausi alkaa 11.8. | Teamslive

Päivitetty: 8. elok. 2021

Aloitamme kauden Lielahden kartanolla klo 18. Aluksi ollaan yläkerran neuvotteluhuoneessa, jossa Raimo kertoo syksyn viikko-ohjelmasta ja Simo FIAP-ryhmän toiminnasta. Sen jälkeen kuvataan muutaman mallin kanssa kartanon puistossa. Koronan vuoksi rajoitamme sisätiloihin pääsevien määrän vain muutamaan henkilöön.


Ohjelmaa voi seurata suorana kartanon puistossa omasta matkapuhelimesta tai kotoa tietokoneelta. Tätä varten matkapuhelimeen pitää ladata ilmainen Teams-sovellus puhelimesi sovelluskaupasta. Voit seurata jäsentapahtumia jatkossakin kännykällä vaikka mökiltä ja autossa tai jos tietokoneen kanssa tulee häiriöitä. Aloitusosuudesta on myöhemmin myös tallenne katsottavissa. Sisätilojen aloitusosuus kestää noin puoli tuntia. Kartanokahvila Mielihyvin palvelee kahvittelijoita klo 10-18.


Paikalla on muutama eri tavalla pukeutunut malli, joita kuvaamme eri kuvauspisteillä. Vaikka ollaan ulkotiloissa, on sielläkin hyvä noudattaa turvavälejä.


Myös jäsenyyttä harkitsevat voivat tulla tutustumaan toimintaamme joko verkossa tai paikan päälle. Paikalla olevilta seuran jäseniltä kannattaa kysellä lisää.


Tervetuloa kaikki mukaan!

Raimo
139 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Comentários


bottom of page