top of page

Kuplivia kuvia | Samppanjatasting

Päivitetty: 22. lokak. 2021

Valokuvausseuran odotettu samppanjailta Champagne Bar Santen viinikoululla.


Ruoka, juoma sekä erilaiset raaka-aineet ovat erittäin suosittuja kuvauskohteita. Instagaram on tulvillaan kuvia mm. ravintola-annoksista sekä juomista liittyen arkeen ja juhlaan. Tätä lähdemme harjoittelemaan lisäten siihen itsemme mukaan tunnelman tuojina. Kuvaesimerkkejä ja tunnelmaa voi etsiä esim. Pinterestistä hakusanalla Restaurant shampagne photography ja Restaurant people photography tai Adobe Stockista hakusanalla shampagne.


Kokoonnumme kuvaamaan kuplivia juomia, samppanjaan liittyviä yksityiskohtia ja myös toisiamme nauttimassa samppanjaa. Pukeudu, kuin olisit coctail-tilaisuuteen tulossa. Nykyisin eri tilaisuuksiin tullaan myös hyvinkin casual-vaatetuksessa, joten mitään pukukoodia ei ole. Tärkeintä on, että viihdymme ja saamme erilaisia kuvia.


Ilta alkaa pienillä alkupaloilla ja samppanjalla, jonka jälkeen samppanjatasting. Rento esitelmä samppanjan alkulähteistä, rypäleistä ja viinivalmistuksesta.


Sopivissa väleissä iltaa kuvaamme. Tilassa on ikkunoita, mutta valo alkaa jo vähetä, joten voit halutessasi ottaa myös valaisukalustoa mukaan.


Valokuvausseuran Samppanjatastin

Keskiviikkona 27.10 klo 18

Hinta 60€. Hinta sisältää pikku purtavaa ja maisteltavat samppanjat (voi ostaa lisääkin).

Käynti Champagne Bar Sante kautta, Hatanpäänvaltatie 2.

ILMOITTAUTUMINEN

Ilmoittaudu tästä linkistä 25.10. mennessä. Saat laskun paluupostissa ja se pitää olla maksettuna ennen iltaa. Esteen sattuessa, peruuta osallistumisesi ennen ilmoittautumisjan päättymistä saamastasi peruutuslinkistä. Sen jälkeen maksua ei enää palauteta.

Illan emäntänä toimii Champagne Bar Santesta Tuula TikkanenTervetuloa kuplivaan kuvaukseen!


152 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Comments


bottom of page