top of page

Uudet verkkosivumme on julkaistu


Terve!

Tuttu nettiosoite, mutta uusi sisältö. Uskomme tapahtumien ja asioiden löytyvän nyt nopeammin ja helpommin sekä tietokoneella että mobiililaitteella katsottuna. Tämä on ollut keskeinen tavoitteemme verkkosivujen uudistuksessa. Luonnollisesti tavoittelemme myös yleisen ilmeen kohottamista, olemmehan nykyaikainen ja aktiivinen valokuvausseura. Sivujen ilmeen suunnittelusta on vastannut Tuija Kolari ja hänelle iso kiitos melkoisella vauhdilla tehdylle muutokselle. Tuijan mukaan sisällöstä löytyy todennäköisesti vielä korjattavaa, josta toivomme teiltä palautetta. Laita palautetta yhteydenottolomakkeen kautta, mitä sivuistamme tykkäät.

Terveisin

Raimo Korpela


31 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki
bottom of page