top of page

Vieraana Mitja Kortepuro


Lokakuun jäsentapaamiset alkoivat ammattivalokuvaajan vinkeillä erilaisiin kuvaustilanteisiin ja mallin rentouttamiseen. Mitja Kortepuro neuvoi meitä olemaan aidosti kiinnostunut mallistamme. Kaikista meistä voi saada luontevan kuvan, kun kuvaaja on oma itsensä ja keskustelemalla tai näyttämällä ohjaa mallin oikeisiin asentoihin ja kuvakulmiin. Lasten ohjaamista pitää harjoitella ja usein se tapahtuu houkuttelemalla, kiinnittämällä lapsen huomion johonkin tai sitten on otettava hikisempi menetelmä käyttöön ja alettava vaikka pelleilemään. Mitä pienempi malli, sitä useimmin kuvaus ei välttämättä onnistu ensi kerralla. Omat haasteensa on varhaisteini-iässäkin.

Mitja näytti yhdellä valolla, miten se muotoilee kasvoja ja mihin suuntaan valo kannattaa sijoittaa tai mallin nenä kääntää Hienosti porukka esitti kysymyksiä ja opimme taas lisää - joten nyt harjoittelemaan.

Tutustu Mitjan kuviin www.mitjakortepuro.fi


21 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki
bottom of page