top of page

Vuosikokous ja Kirsi MacKenzie


Vuosikokouksessa oli ennätys osanotto. Suurin syy siihen taisi olla heti kokouksen jälkeen esiintynyt Kirsi MacKenzie.

Vuosikokous päätti pitää jäsenmaksun entisellään, eli 35 € varsinaisilta jäseniltä ja 25 euroa nuorisojäseniltä. Hallituksessa jatkavat Hannu Pusa ja Juha Jokinen sekä erovuoroisista Pekka Pakula, Anita Herkman ja Olli Jaakkola. Juhani Mäkelä päätti luopua hallituspaikastaan ennenaikaisesti ja hänen tilalleen valittiin Tuija Kolari. Kiitos "Jussille" pitkäaikaisesta hallitustyöstä ja seuramme toiminnan kehittämisestä.

Kirsi MacKenzie näytti meille luontokuviaan ja kertoi tarinat niiden takaa. TVS:n tavoite on kannustaa jäseniä tulostamaan parhaat kuvansa paperille ja osallistua näyttelyihin. Näimme tämän asian konkreettisesti, kun lopuksi katselimme Kirsin kuvat printteinä ja hän erityisesti mainitsi pitävänsä maisemakuvistaan printattuina, koska vasta silloin niiden yksityiskohdat, värit ja tarkkuus tulevat parhaiten esiin.

Kirsi sanoi olevansa talvi-ihminen ja pitävänsä tästä ajasta valokuvauksellisesti. Kumma juttu, kun me muut yleensä ajattelemme että aurinko on alhaalla on väritöntä jne. Kirsin kuvia kun katsoo, ei todellakaan tule mieleen valon puute ja värittömyys.

Kirsin kuvia


29 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki
bottom of page