TVS-Laku Helsingin LUX-tapahtumassa


Kuusi TVS:n ”lakulaista” kävi lauantaina 9.1. kuvaamassa Helsingin LUX-tapahtumaa. Uudistettu reitti ja entistä näyttävämmät valoteokset saivat pakkasista huolimatta kansan liikkeelle, joten tapahtuma rikkoi reippaasti aiempien vuosien yleisöennätykset. Teoksiin tutustui viiden päivän aikana yli puoli miljoonaa kävijää. Erityisesti lauantaina väenpaljous oli melkoinen ja välillä se aiheutti haasteita joidenkin kohteiden kuvaamiseen. Kävijöistä muodostui pitkiäkin jonoja, jolloin kuvaamaan oli mahdotonta.

Vaikka pakkanen laski lauantaina muutaman asteen aikaisemmista yli -20 asteen lukemista, ajoittain sakeakin lumisade ja kylmä viima pitivät kuvausolosuhteet sen verran hyytävinä, että kävimme useasti lämmittelemässä sisätiloissa. Upeat valoteokset lumosivat meidät ja välillä kylmyyskin unohtui kokonaan. Illan aikana tapasimme myös Helsingin Lauantaikameroiden kuvaajia.

Raportti ja kuvat: Tuija Kolari


4 katselukertaa0 kommenttia
  • Instagram - White Circle
  • Facebook - White Circle
  • YouTube - White Circle

Kuvat ovat tekijänoikeuslain suojaamia. - Kaikki oikeudet pidätetään.  All rights reserved.