top of page

TVS-Laku Helsingin LUX-tapahtumassa


Kuusi TVS:n ”lakulaista” kävi lauantaina 9.1. kuvaamassa Helsingin LUX-tapahtumaa. Uudistettu reitti ja entistä näyttävämmät valoteokset saivat pakkasista huolimatta kansan liikkeelle, joten tapahtuma rikkoi reippaasti aiempien vuosien yleisöennätykset. Teoksiin tutustui viiden päivän aikana yli puoli miljoonaa kävijää. Erityisesti lauantaina väenpaljous oli melkoinen ja välillä se aiheutti haasteita joidenkin kohteiden kuvaamiseen. Kävijöistä muodostui pitkiäkin jonoja, jolloin kuvaamaan oli mahdotonta.

Vaikka pakkanen laski lauantaina muutaman asteen aikaisemmista yli -20 asteen lukemista, ajoittain sakeakin lumisade ja kylmä viima pitivät kuvausolosuhteet sen verran hyytävinä, että kävimme useasti lämmittelemässä sisätiloissa. Upeat valoteokset lumosivat meidät ja välillä kylmyyskin unohtui kokonaan. Illan aikana tapasimme myös Helsingin Lauantaikameroiden kuvaajia.

Helsinki LUX-Valotapahtuma 2016

Raportti ja kuvat: Tuija Kolari


6 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki
bottom of page