top of page

Kevätkauden päättäjäiset Kintulammella

Päivitetty: 23. toukok. 2021

Lauantaikuvaajien kuvausretki yhdistettiin kevätkauden päättäjäisiin. 50 hengen joukko kokoontui Kintulammelle upeassa kevätsäässä ulkoilemaan ja kuvaamaan. Luonto loisti kilpaa auringon kanssa ja samoin loistivat mallit, joita saimme kuvata Kortejärven tilan vanhojen rakennusten toimiessa kulisseina. Jäsenten matkaan oli lähetenyt ilahduttaman moni perheen toinen puolisko ja nuorisoa. Näitä reissuja lisää, kuuluin palaute monesta suusta.

Ohessa jäsenten palautteita: - Tapahtuma oli hyvin järjestetty ja tapahtumassa oli hyvin järjestettynä aktiivista toimintaa.

Todella mukava tapahtuma lisää tälläisiä Kiitos !! (Jyrki K) - Hyvin järjestetty. Aktiviteetteja oli sopivasti. Mallien tuonti oli hyvä oivallus ja ruokaakin oli riittävästi. Navigaattorikin toi hyvin paikalle, joten löytyi hyvin. (Tapio Y-H)

- Laitoinkin jo Telegrammiin palauttetta päättäjäisistä. Hienosti kaikki toimi, loistava paikka, hyvää ruokaa , mallinkuvaukset toimivat hienosti. Itse olen aloittanut kuvauksen uudestaan n puolitoista vuotta sitten ja TVS on ollut verraton apu kuvaukseen. Kiitos siis suuresti Ritvalle lämminhenkisestä vastaanotosta ja tilaisuuden järjestelyistä ja Juhalle mallien järjestämisestä sekä Raimolle seuran vetämisestä sekä kaikille jotka olivat auttamassa sitä lauantain upeeta tapaamista. (Pekka K)

- Oikein hieno tapahtuma. Hieno paikka, hyvä ruoka, mukavat ihmiset ja ilmatkin suosivat. Isot kiitokset Ritvalle ja muille järjestelyistä vastanneille sekä Juhalle ja malleille. (Olli K)

- Kiitos onnistuneesta tapahtumasta. Järjestely oli mainio, ruokailua myöten. Mielestäni se, että saatiin ne ”paremmat puoliskot” osallistumaan, oli todella hieno asia. Toivottavasti vastaavaa voidaan järjestää myös jatkossa. Varmasti kannustaisi yhteisen harrastuksen parissa kehittymiseen. Mukavaa olla hyvin toimivan seura jäsen… (Mika P)

- Kiva oli tapahtuma. Hyvin järjesyetty. Ruoka oli hyvää. Kiva nähdä myös muita seuran jäseniä. (Heli)

- Mukava sessio. Hyvää seuraa. Hyvät tarjoilut. (Juhani R)


Kuvat: Juha Mäkelä Lisää kuvia seuran galleriassa=>115 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Comments


bottom of page