• Instagram - White Circle
  • Facebook - White Circle
  • YouTube - White Circle

Kuvat ovat tekijänoikeuslain suojaamia. - Kaikki oikeudet pidätetään.  All rights reserved. 

STUDIOKUVAUS

OHJEITA

Studiotilassa tulisi välttää ulkojalkineiden käyttöä ja niillä kävely taustakartongin päällä on kielletty. Ota siis mukaasi sisäkengät, tossut tai villasukat, jotka vaihdat ovensuussa. Vaatteiden vaihtoon voi käyttää pimiön välihuonetta. Studiossa tulee noudattaa erityista varovaisuutta ja studion laitteistot ovat käyttäjän vastuulla, seuralla ei ole vakuutusta vahinkojen varalta vaan käyttäjä vastaa niistä itse. Ilmoita välittömästi studiovastaavalle, mikäli jotain rikkoutuu tai jokin laiteisto ei toimi. Ison octan kanssa tulee käytää isoa jalustaa. Studiotila voidaan pimentää mustilla verhoilla, mutta niiden vetämisessä tulee noudatta varovaisuutta ja käyttää apuna erillistä keppiä.

Käytön jälkeen tila jätetään siistiin kuntoon. Studiokartonki kelataan sisään, sillä esim. harmaa kartoni voidaan puhdistaa pyyhkimällä. Kahvia voi keittää käytävän kahvinkeittimellä, kunhan jättää keittoalueen siistiin kuntoon. Studion kaapista löytyy kahvitarvikkeita.

Studiotilan leveys on 5 metriä. Taustakartonki on 2.72 metriä leveä.
Studiotilan syvyys on 6 metriä.
Bowens Espit salama.
Show More

STUDION VARAUSAJAT, HINNAT JA MAKSAMINEN

Studion perusvaraus on 2 tuntia, joka maksaa 20 € ja jokainen lisätunti on +10 €. 

  • Studiovuokraus 2 h = 20 €

  • Studiovuokraus 3 h = 30 €

  • Studiovuokraus 4 h = 40 €

  • Pimiövuokraus   3 h = 20 €

MobilePay

Studion tuntikäytön maksunumero 63760

Pimiön tuntikäytön maksunumero 10516

Studion ja pimiön kausivuokrat:

Studion vuokraus kevät- tai syyslukukaudeksi  = 150 € (sisältää 40 h studioaikaa)

Pimiön vuokraus kevät- tai syyslukukaudeksi = 50 € (sisältää 40 h pimiöaikaa)

MobilePay

Studion kausimaksun maksunumero 57374

Pimiön kausimaksun maksunumero xxxxx

Kausivuokraajana saat avaimen käyttöösi. Kevätlukukauden kesto on tammi-kesäkuu ja syyslukukauden heinä-elokuu. Studio- ja pimiövaraukset tulee tehdä varausjärjestelmän kautta. Avaimen saamiseksi, ota yhteyttä Juha Jokiseen.

Osoite ja kartta 

Maksutiedot, jos maksat tilisiirrolla:

Saaja: Tampereen Valokuvausseura ry

Tilinumero: Nordea FI3115443000112651

Kirjoita tilisiirron viestiin: Studio/pimiötilan vuokraus sekä varausajankohta ja varaajan nimi.

Maksa vuokra saman tien MobilePay:llä! 

 

 

 

Lataa MobilePay puhelimesi sovelluskaupasta. Maksat ostokset verkossa, sovelluksissa ja kaupoissa vain yhdellä pyyhkäisyllä. MobilePay on maksuton kaikkien pankkien asiakkaille ja voit maksaa pankki- tai luottokortiltasi. 

Lue lisää: www.mobilepay.fi

Lisätietoja ja neuvoja myös Raimolta

Studiotoiminta

Studiossa opitaan henkilökuvan valaisua. Valon näkemistä voi harjoitella nykyaikaisilla studiosalamoilla ja soveltaa oppimaansa myös luonnonvalolla valaisuun. Järjestämme säännöllisesti, meille tavallisille kuvaajille tarkoitettuja henkilövalaisun kursseja ja työpajoja. Studio on jäsenten varattavissa omiin kuvauksiin, esimerkikisi oman perheen kuvaamiseen tai sovitusti mallien kanssa.  Valaisemalla erotut kuvaajana.

Studiotoiminnasta vastaa Juha Jokinen.

koulutus(at)valokuvausseura.fi

Lielahden kartanossa sijaitsevan studion tai pimiön varaaminen on mahdollista vain TVS:n jäsenille. Lisäksi studion käyttö edellyttää perehdytyskurssin käymistä tai studiovastaavan perehdytystä tai vastaavien taitojen todentamista. Perehdytyskursseja järjestetään tarvittaessa ja niistä ilmoitetaan seuran jäsentiedotteissa. Ilmoittaudu perehdytykseen Juha Jokiselle.

 

Studiotila on kooltaan leveys 5 m x syvyys 6 m ja korkeus 3,80 metriä. Korkeutensa ansiosta valaisumahdollisuudet ovat hyvät. Taustaksi voi valita valkoisen ja harmaan taustakartongin. Studiovaloina on kuusi Bowens studiosalamaa ja niihin erilaisia valomuokkaimia.

Lielahden kartanossa on käytössä kulunvalvonta ja murtohälytysjärjestelmä. Ohjeet avaimen saamiseksi ja murtohälytyksen pois ja päälle kytkemiseen saat studion perehdytyksessä ja tilavarauksen yhteydessä.

 

STUDION JA PIMIÖN VARAAMINEN

 

Studion ja pimiöön varaukseen on yhteinen varauskalenteri. Pimiöön kuljetaan studion kautta, joten studiokurssien tai pimiökurssien aikana molempien tilojen samanaikainen käyttö on mahdotonta.

KUVIA STUDIOLTA

Studiotilan syvyys on 6 metriä.