top of page

TVS:n kesäinfo jäsenille

Juha sain järjestettyä meille toisenkin Vesa Tynin kurssin. Kerronnallisen henkilökuvan valaisu yhdellä salamalla myös sunnuntaina 6.9.2020. Kehitä kuviesi tarinaa valaisun ja valon näkemisen avulla. Ilmoittautuminen on jo auki, joten toimi pian.  www.valokuvausseura.fi/valokuvauskurssit

SKsL:n teemanäyttelyn aihe on VOIMA. Kuvaa kesällä tätä teemaa ajatellen.

TVS:n 60v juhlat menivät koronan takia pieleen. Merkkaa kalenteriisi lauantai 26.9. ja ilmoittaudu mukaan omalta sivultasi. Juhlimme Lielahden kartanolla. Tarjolla paitsi Photofestivaalin valokuvanäyttelyt, myös pikku purtavaa, kuohujuomaa ja Tiina Puputin meille vetämä kuvakävely Hiedanrannan alueella. Tiinan kuvakävely on myös Photofestivaalin tapahtumapäivänä, mutta toivomme jäsenten osallistuvan mieluimmin tälle omalle kurssillemme ja tietysti sen jälkeen juhliin.


Hyvää kesää – isoja kaloja!

Raimo

PS. Jotkut teistä eivät ole vielä kirjautuneet uuteen jäsenrekisteriimme. Haluaisin nähdä sinut siellä :-) Mikäli jäsenrekisterin kirjautumislinkkisi on vanhentunut, lähetän sinulle pyynnöstäsi uuden. Linkin lähettäminen ja rekisteriin liittyminen vaativat sähköpostiosoitteen.
44 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Comments


bottom of page