top of page

Mobiilimaksaminen on tätä päivää


Tampereen Valokuvausseura on ottanut MobilePayn käyttöön. Älypuhelimeen ladattava MobilePay on erittäin kätevä maksuväline. Paitsi että sillä maksaa nyt Valokuvausseuran maksuja, voi sitä käyttää moniin arjen maksuihin. MobilePayllä tehdään jo yli miljoona siirtoa kuukaudessa. Sillä voi maksaa mm. S-ryhmän päivittäistavarakaupoissa ja Kesko ottaa palvelun käyttöönsä tänä vuonna. MobilePaylla voi siirtää rahaa toiselle käyttäjälle tai pyytää maksua, kun tietää hänen puhelinnumeronsa.

"Käytän mobiilimaksamista aina kun se on mahdollista. Kaupan kassalla maksaminen sujuu mielestäni nopeammin ja turvalli-semmin kuin kortilla", sanoo Valokuvausseuran puheenjohtaja Raimo Korpela. "Avaan MobilePayn heti kun tulen kassalle ja menen pakkaamaan ostoksiani, sovellus ottaa yhteyden korttipäätteeseen automaattisesti. Näen näytöllä kauppapaikan ja summa ilmestyy, kun ostokseni on skannattu. Hyväksyn maksun pyyhkäisemällä. Kassalla asiointi on nopeaa, kun voit pakata ja maksaa ostostesi luota, eikä tarvitse mennä takaisin kassalle näyttämään ensin bonuskorttia ja sitten maksukorttia puhumattakaan ettei tarvitse aristella tunnusluvun näppäilyä. Kuitti jää puhelimeen talteen ja samalla kirjautuu myös bonus."

Otamme Valokuvausseurassa MobilePayn käyttöön perinteisen tilisiirron rinnalle mm. kurssien, jäsenmaksujen ja studion vuokrien maksamiseen. Nämä maksut ovat melko pieniä ja saattavat helposti unohtua, mutta MobilePaylla ne voi hoitaa näppärästi heti.

Ota palvelu käyttöön: www.valokuvausseura.fi

48 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki
bottom of page