TVS KORONAINFO                                                                                                                  Päivitetty 21.12.2020                           

 

OHJEITA KURSSEILLE JA JÄSENTAPAAMISIIN

Henkilömäärä ja henkilökohtainen suojautuminen

Olemme rajoittaneet henkilömäärää ja siirtyneet isompiin tiloihin, jolloin turvavälejä voidaan noudattaa. Siitä huolimatta ja erityisesti studiokurssilla sekä studion perehdytyksissä turvavälejä ei voida aina pitää, minkä vuoksi annamme ison suosituksen hengityssuojaimien käyttöön. Maskien teho perustuu osittain siihen, että mahdollisimman moni käyttää niitä asianmukaisesti. Samaa kertakäyttö- tai kangasmaskia ei voi käyttää useampaan kertaan. Maski pitää vaihtaa uuteen, jos sen poistaa tai jos se kostuu tai likaantuu. Varaa käyttöösi niin monta maskia kuin päivän aikana todennäköisesti tarvitset.
 

Ainoastaan kouluttaja käsittelee kurssilla tarvittavia Valokuvausseuran välineitä, mutta halutessasi voit varautua myös kertakäyttösormikkain. Älä lainaa omia välineitäsi muille. Ota mahdolliseen allergiaasi lääke hyvissä ajoin ja kertakäyttönenäliinoja mukaasi kaiken varalta.

Noudata suojainten käytössä ja hygieniakäyttäytymisestä yleisesti annettuja ohjeita. Muista, että parhaiten suojaat itsesi hyvällä käsihygienialla ja kontaktien välttämisellä. Seuraamme terveysviranomaisten antamia ajankohtaisia suosituksia ja ohjeita. 

Tapahtuma-alueet

Hatanpään koulun ruokalassa pidettävissä kursseissa ja jäsentapamisisa voimme toteuttaa hyvät turvälit 20:lle osallistujalle. Tästä syystä vaaditaan ilmoittautuminen etukäteen, myös jäsentapaamisiin kunnes kokoontumisrajoituksia voidaan höllentää. Koulun toimesta tiloissa suoritettu tarvittava siivous ja yleispuhdistus. Lielahden kartanon tiloissa käyttäjät huolehtivat hygieniasta omalla käyttövuorollaan. Studiolla on desinfioivia liinoja, joilla yksityisvuoron jälkeen pyyhitään koskettamasi pinnat laitteista ja jalustoista. Säännöllinen siivous studiossa ja pimiön molemmissa huoneissa toteutetaan säännöllisesti kartanon siivoojien toimesta . Liikuttaessa näiden tilojen ulkopuolella, on aina huolehdittava suojautumistoimenpiteistä saavuttaessa takaisin koulutustilaan.

Saapuminen koulutustilaan:

Noudata turvavälejä koulutustilaan tultaessa ja erityisesti luokasta esim. tauolle poistuttaessa. Lähimpänä ovea olevat poistuvat ensin. Käytä käsihuuhdetta aina koulutustilaan saavuttaessa ja sieltä poistuttaessa. Käsidesipiste on heti luokka-/neuvottelu-/studiotilan ulkopuolella tai välittömästi sisään astuttaessa.

WC-tilat

Tilojen sijainti kerrotaan tapahtuman alussa. Hatanpään koululla on kolme WC:tä ja Lielahden kartanolla kaksi. Noudata turvavälejä niihin jonottaessasi. Ennen WC:stä poistumista pese käsiä 30 sekunnin ajan saippualla ja vedellä sekä poistu käsipaperin avulla ovenkahvoihin koskemalla THL:n ohjeiden mukaan.

Tupakointialueet

Tupakointialueet sijaitsevat ulkona. Ulko-ovet ovat lukittuina virka-ajan ulkopuolella. Kerro meille halutessasi ulos, jotta pääset tarvittaessa takaisin sisälle. Varmista ovien sulkeutuminen ja lukittuminen jälkeesi.

Kahvi- ja ruokatauot kursseilla

Suosittelemme pitämään tauot koulutustilassa, paitsi Lielahden kartanolla voi olla myös koulutuskerroksen käytävällä tai muussa erikseen osoitetussa tilassa. Varaa itsellesi omat eväät ja välipalat. Keitämme kahvia ja teetä Valokuvausseuran toimesta ja se tarjoillaan kertakäyttömukeista. Tarjolla on myös jotakin yksittäispakattua pikkupurtavaa. Huomioi kahvipisteellä turvavälit ja anna edellä olevan asioida turvallisesti.

Henkilökuntamme auttaa tarvittaessa. 

Tervetuloa vain terveenä Valokuvausseuran tapahtumiin!

-----------------------

Jokainen voi omalla toiminnallaan hidastaa koronaviruksen leviämistä ja ehkäistä tartuntoja.
Katso miten: THL:n ohjeet=>

  • Instagram - White Circle
  • Facebook - White Circle
  • YouTube - White Circle

Kuvat ovat tekijänoikeuslain suojaamia. - Kaikki oikeudet pidätetään.  All rights reserved.