• Instagram - White Circle
  • Facebook - White Circle
  • YouTube - White Circle

Kuvat ovat tekijänoikeuslain suojaamia. - Kaikki oikeudet pidätetään.  All rights reserved. 

Jäsentapaamiset

Keskiviikkoisin tapaamme Hatanpään koululla, Haapakuja 2, keskiviikkoisin klo 18. Koulun aulassa on iltavalvoja, joka ohjaa sinut luokkaamme. Joskus tapaamiset voivat olla Lielahden kartanolla, jossa sijaitsevat seuran studio ja pimiö. Osoite ja karttatiedot näihin löydät yhteystiedot-välilehdeltä. Ohjeet jäseneksi liittymisestä saat jäseninfo-välilehdeltä. Keskiviikkojen koulutukset ovat tarkoitettu ainoastaan jäsenille,  mutta viikonloppujen valokuvauskursseille voivat osallistua kaikki. Jäsenenä saat kurssit veloituksetta tai edullisemmin.

Jäsentapaamiset ovat keskiviikkoisin kevät- ja syyslukukaudella. Kesäaikana ei ole säännöllisiä viikkotapaamisia, mutta esimerkiksi laku-lauantaikuvaajat järjestävät ohjelmaa. 
 
Keskiviikkojen aiheet vaihtelevat erilaisista syventävistä koulutuksista ja workshopeista mm. valaisun, digikuvauksen, kuvankäsittelyn, tekniikan ja sommittelun parempaan taitamiseen. Myös erilaiset työpajat ja kuvauskoulutukset miljöössä (kuva alla) sekä yritysvierailut ovat tavallisia aiheitamme. Voit käydä joka kerta tai vain silloin, kun on sinua kiinnostava aihe. Jotkut osallistuvat vain lauantaikuvaajien retkille ja ammattilaisten vetämille kursseille. 
 
Lataa oheinen syksyn ohjelma ja merkitse sellaiset tapahtumat kalenteriisi jo nyt, joissa haluat ehdottomasti olla mukana.

Kevät 2020

viikko-ohjelma

KEVÄTKAUDEN 2020 JÄSENTAPAAMISTEN OHJELMA

JÄSENTAPAAMISTEN KUVIA