Jäsentapaamiset

Tapaamme kevät- ja syyslukukaudella Hatanpään koulun luokassa, Haapakuja 2, keskiviikkoisin klo 18. Koulun aulassa on iltavalvoja, joka ohjaa sinut luokkaan. Joskus tapaamiset voivat olla jossakin muualla, mutta tiedotamme jäsenille siitä ajoissa. Toinen tapaamispaikkamme on Lielahden kartanolla. Keskiviikkojen koulutukset ovat tarkoitettu ainoastaan jäsenilleKesäaikana ei ole säännöllisiä viikkotapaamisia, mutta esimerkiksi laku-lauantaikuvaajat järjestävät ohjelmaa. 

Ota Teams-ohjelma käyttöön alla olevan ohjeen mukaan ja pääset mukaan kaikkiin jäsentapaamisiin ja koulutuksiin, koska esityksiä pidetään myös verkossa Teams -etäkokouksena. Käyttö on helppoa, kerran suoritetun ohjelman lataamisen jälkeen klikkaat vain sähköpostissa saamaasi osallistumislinkkiä ja olet mukana.

Keskiviikkojen jäsentapaamiset ovat jäsenille ilmaisia. Ammattikouluttajat maksavat ja siksi niistä saatetaan periä pieni osallistumismaksu. Ammattilaisten vetämät kurssit ovat kaikkein suosituimpia ja kun saat tiedotteen uusista kursseista, kannattaa niihin ilmoittautua pikaisesti.

Mikäli et ehdi mukaan paikan päälle, voit osallistua etäyhteydellä. Useimmista jäsen
tapaamisistä tarjotaan live-yhteys, mutta tallenne on tarjolla vain maksullisista koulutuksista tai vierailijoiden esityksistä.

Osallistut tapahtumiin luonnollisesti oman työ- ja perhetilanteen mukaan.
Seuraa jäseninfoja ja verkkosivujamme. Lataa oheinen viikko-ohjelma ja merkitse siitä kalenteriisi sellaiset tapahtumat, joissa haluat ehdottomasti olla mukana.

Keskiviikkojen jäsentapaamisten aiheet koostuvat erilaisista syventävistä valaisun, digikuvauksen ja kuvankäsittelyn koulutuksista sekä workshopeista. Lisäksi puhutaan tekniikasta tai vaikkapa sommittelusta. Tämän päälle tulevat viikonloppu- ja ammattailaiskurssit.


Suosittelemme kaikille jäsenillemme valokuvauksen peruskurssia ja sen jälkeen Lightroom-viikonloppukursseja. Peruskurssi antaa sinulle ymmärryksen omaan kamerasi käyttöohjeeseen ja mitkä asiat kamerassa vaikuttavat kuvaan. Lisätietoja valokuvauskursseista löydät Valokuvauskurssit -välilehdeltä.

Digikameran laukaisinta on helppo painaa ja kuvia syntyy helposti paljon. Digikuvaajalla on oikeastaan pakko olla jokin ohjelma, jolla kasvavaa kuvamassa voi hallita. Myös tietokoneella tehtävä peruskuvankäsittely on tärkeä asia. Lightroom-kursseilla opit mitä sinun on tehtävä kuvillesi kuvaamisen jälkeen. Adoben valokuvaajalle tarkoitettu jäsenyys maksavat vain 12,39 €/kk.  Koulutamme kursseilla Lightroom Classic 20 Gt versiota. Lisätietoja=>

Seuramme jäsenillä on valtavasti osaamista ja tietoa. Muilta jäseniltä voit kysyä neuvoa esimerkiksi ongelmatilanteissa. Seuran konkarit toimivat usein myös kouluttajina ja jos sinulla on mielestäsi annettavaa muille, ota yhteys puheenjohtajaan. Fyysisten tapaamisten lisäksi, neuvoja ja ohjeita on helppo kysellä suljetussa Telegram-ryhmässä. Ohjeet tähänkin löydät alta.

Etusivulla ja kurssisivulla on linkki seuran koronaohjeistuksiin jäsentapaamisisa ja kursseilla.

Liity jäseneksi=>
 

Syksy 2021

viikko-ohjelma

Ota jäsenyys haltuun

MobilePay käyttöönotto

Telegram käyttöönotto

Teams-yhteyden
käyttöönotto

PART_1536164220561 kopio.jpg

Miten saat jäsenyydestä eniten irti?

TILAA SEURAN KÄYNTIKORTTI

 

Tilaa seuran käyntikortti omilla yhteystiedoilla. Hinta tällä hetkellä n. 30 € / 100 kpl tai 33 € / 250 kpl + postikulut.

 

Käytikortin voi tilata omalla kääntöpuolella mallin mukaan tai jättää sen tyhjäksi. Tee kääntöpuolta varten Photoshopissa valmis kuva kooltaan 85x55 mm. Lisähinta 8-12 €.

Lähetä korttia varten haluamasi yhteystiedot  Raimolle.

Käyntikortteja on hyvä olla kamerarepussa. Sen antaminen kertoo paitsi yhteystietosi, myös valokuvausharrastuksestasi. 
Erityisesti kun otat kuvan tuntemattomasta henkilöstä ja kysyt kuvauslupaa, luot luottamusta antamalla käyntikorttisi hänelle ja näyttämällä kuka kuvan otti. Kortin voi antaa mallille ja tutulle myöhempää yhteydenottoa varten.

JÄSENTAPAAMISTEN KUVIA