Jäsentapaamiset

Tapaamme kevät- ja syyslukukaudella Hatanpään koulun luokassa, Haapakuja 2, keskiviikkoisin klo 18. Koulun aulassa on iltavalvoja, joka ohjaa sinut luokkaan. Joskus tapaamiset voivat olla jossakin muualla, mutta tiedotamme siitä ajoissa. Toinen tapaamispaikkamme on Lielahden kartanolla. Keskiviikkojen koulutukset ovat tarkoitettu ainoastaan jäsenilleKesäaikana ei ole säännöllisiä viikkotapaamisia, mutta esimerkiksi laku-lauantaikuvaajat järjestävät ohjelmaa. 

Omasta työ- ja perhetilanteestasi riippuen voit käydä joka kerta tai vain silloin, kun on sinua kiinnostava aihe. Pidemmälle ehtineet tai kauempana asuvat jäsenet saattavat osallistua vain lauantaikuvaajien retkille ja ammattilaisten vetämille kursseille.
Lataa oheinen syksyn ohjelma ja merkitse sellaiset tapahtumat kalenteriisi jo nyt, joissa haluat ehdottomasti olla mukana.
Suosittelemme kaikille uusille jäsenillemme valokuvauksen peruskurssia ja sen jälkeen Lightroom-viikonloppukursseja. Peruskurssi antaa sinulle ymmärryksen omaan kameraasi ja mitkä asiat kamerassa sekä ympäristössä vaikuttavat kuvaan ja millä tavalla. Lightroom-kursseilla opit mitä sinun on tehtävä kuvillesi kuvaamisen jälkeen. Lisätietoja Valokuvauskurssit-välilehdeltä.
Kuten ohjelmasta näet, keskiviikkojen jäsentapaamisten aiheet koostuvat erilaisista syventävistä valaisun, digikuvauksen ja kuvankäsittelyn koulutuksista sekä workshopeista. Lisäksi puhutaan tekniikasta tai vaikkapa sommittelusta.
Hatanpään koulun luokka käy joskus ahtaaksi ja tästä syystä esityksiä saatetaan pitää myös Teams-etäkokouksena. 
Keskiviikkojen jäsentapaamiset ovat jäsenille ilmaisia. Ammattikouluttajat ovat kalliita ja siksi niistä saatetaan periä pieni osallistumismaksu. Ammattilaisten vetämät kurssit ovat myös kaikkein suosituimpia ja kun saat tiedotteen uusista kursseista, kannattaa niihin ilmoittautua pikaisesti.
Digikameran laukaisinta on helppo painaa ja kun kuvat eivät sinällään maksa mitään, niitä syntyy helposti paljon. Digikuvaajalla on oikeastaan pakko olla jokin ohjelma, jolla kasvavaa kuvamassa voi hallita. Myös tietokoneella tehtävä peruskuvankäsittely on aika tärkeä asia. Suosittelemmme ja halutessasi koulutamme sinut Adoben ohjelmistoihin. Jäsenillä on tästä myös paljon tietoa annettavana uusille jäsenille. Valokuvaajalle tarkoitettu jäsenyys maksaa vain 12,39 €/kk (0,42 €/pvä). Lisätietoja=>

Syksy 2020

viikko-ohjelma

Jäsenyydestä yleensä

MobilePay käyttöönotto

Telegram käyttöönotto

Miten saat jäsenyydestä eniten irti?

JÄSENTAPAAMISTEN KUVIA

  • Instagram - White Circle
  • Facebook - White Circle
  • YouTube - White Circle

Kuvat ovat tekijänoikeuslain suojaamia. - Kaikki oikeudet pidätetään.  All rights reserved.