top of page
omakuva_Kirsi Tuuliniemi.JPG

Kirsi Tuuliniemi

VIATTOMUUDEN AIKA (kuvat 1, 2 ja 3)

 

Minua on aina koskettanut noituuden demonisointi ja kristinuskon varjolla toteutetut noitavainot. Vaikka noitavainot olivat suomessa muuhun eurooppaan verrattuna varsin maltilliset ja kohdistuivat enimmäkseen miespuolisiin noitiin, niin silti koen surullisena sen, miten paljon menetimmekään perinnetietoa luonnon parannuskeinoista ja miten se kaikki vieraannuttikaan meitä luonnosta ja luontoyhteydestä. 

 

Haluan kuvasarjallani riisua noituuden siihen istutetun pahuuden stigmasta, sillä hyväksymällä sisällämme vellovat tunteet ja luonnosta ammennettavat voimavarat, pääsemme sopusointuun itsemme ja ympäristömme kanssa.

Mallina kirsijulkuart

Tarinani

Media-alan opintojen ja digitaalisen kuvankäsittelyn myötä minulle avautui uusi maailma, jossa pystyin viimein yhdistämään kameran dokumentaation omaan mielikuvamaailmaani. Se antoi mahdollisuuden ”maalata” valokuvista esiin asioita siten, miten ne itse näen.

 

Taiteilijana haluan avata perspektiiviä niille asioille, mitä ei välttämättä tieteen tai yleisesti hyväksyttyjen normien avulla pysty selittämään, mutta jotka kaikesta huolimatta kulkevat meidän sisällämme vaiettuna ja tukahdutettuna.

 

Muotokuvaajana haluan tuoda kuvaan esille ihmisten sisäiset voimavarat, yhteyden luontoon, ympäristöön ja mausteeksi vähän mystiikkaa.

 

Kehittymisessä kuvaajana minulla on ollut suurena apuna Tampereen Valokuvausseura ja sen laadukas kurssitarjonta.

Yhteystiedot

Kirsi Tuuliniemi 
kirsi.tuuliniemi@gmail.com
Instagram: tuuliniemiart

bottom of page