top of page
1TiiaEnnala_kuvaajaDilanVisuals.jpg

Tiia Ennala

Matkalla muusan kanssa – kauneutta karussa kotimaassa


Valokuvaaja Tiia Ennalan kestävään kotimaanmatkailuun sijoittuvan muoti- ja kauneusaiheisen valokuvaprojektin teoksia.

Hyppää valokuvaajan ja muusan matkaan mukaan kotimaamme mieleenpainuvimpiin kohteisiin! 

Hylättyjä taloja, sykähdyttäviä rakennuksia, ihmisten luomia eriskummallisia teoksia, uniikkeja putiikkeja, hätkähdyttäviä luontokohteita, kesäisiä luonnonilmiöitä, hassuja eläinystäviä, viehättäviä kummallisuuksia. Matka täynnä kotimaamme salattuja helmiä höystettynä nostalgialla ja aimoannoksella persoonallisuutta. Valokuvaprojekti tuo uudella twistillä kotimaan mieleenpainuvimpia kohteita näkyviksi high fashion & beauty -kuvasarjojen kautta paljastettuina. 

Huolellisesti mietityt valokuvat, asukokonaisuudet, lokaatiot ja tunnelmat johdattavat mieleesi seikkailumieltä ja uteliaisuutta, yhdessä valokuvaajan ja muusan kanssa matkaten. 
Valokuvat ja monikanavainen projekti luo uusia keskustelunavauksia ja haastaa miettimään vastuullisuutta sekä ekologisuutta, etenkin kestävän matkailun, ekologisen valokuvauksen ja muodin aihepiirien ympärillä. Projektilla halutaan jättää jälki ihmisten mieliin, ei maapallolle.  Valokuvaprojekti ja näyttelyt on toteutettu Finnfoto - Suomen valokuvajärjestöt ry:n myöntämällä apurahalla.

Katso myös tunnelmia ja videoita matkalta @ennalatiia Instagramista!

Kuvat: Dilan Visuals

Tarinani

Moikka! Olen Tiia Ennala, 31-vuotias pälkäneläinen ammattikuvaaja, jonka erityistä osaamisalaa valokuvauksessa on henkilönohjaus ja vuorovaikutus – olen kouluttanut satoja valokuvauksen ammattilaisia ja harrastajia mallinohjauksen tiimoilta! 

 

Sydämeni sykkii valokuvauksessa erityisesti muoti- ja kauneuskuvien maailmaan, ne ovat asiakaskuvausten rinnalla minun fantasiamaailmani, joissa saan leikitellä luovuudella ja antaa mielikunvituksen virrata. Olen entinen ammattimalli, ja sitä kautta aloittanut uteliaana valokuvauksen 15 vuotta sitten filmikameroilla – ensin harrastajana ja myöhemmin vuodesta 2017 alkaen ammattikuvaajana. Edelleen käytän kuvatessani vain ja ainoastaan vanhoja manuaalisia filmikamera-aikakauden vintage-linssejä, mutta yhdistettynä nykyaikaiseen peilittömään runkoon, tämä on täydellinen yhdistelmä minulle!

 

Takanani on toistakymmentä valokuvanäyttelyä ja palkintoja kuvauskilpailuissa, mutta palkitsevinta on kuitenkin aina ihmisten palaute kuvausten jälkeen. Haluan levittää hyvää mieltä- ja oloa omilla työskentelytavoillani ja olemalla läsnä kohtaamisissa. Minulle on erityisen tärkeää, että jokainen kamerani edessä oleva tuntee olonsa hyväksi, nähdyksi ja kuulluksi, sekä kohdatuksi arvokkaana ja ainutlaatuisena itsenään. 

Yhteystiedot

Tiia Ennala

tiia.ennala@gmail.com

p. 040-5896093

www.tiiaennala.com 

bottom of page